30.05.2013

PROXY SWITCHER STANDARD (FREE VERSION)


Proxy Switcher Pro – sizin gerçek IP adresinizi gizlemek zorunda zamanlar vardır. Bu size belirli bir web sitesini ziyaret ettiğinizde isimsiz kalmasını istediğiniz olabilir. Veya çeşitli sosyal ağ ve eğlence sitelerine erişim engellendi. çözümü kullanmaktır


Proxy Switcher. Esnek vekil sunucu liste yönetimi, proxy sunucusu test ve anonim sörf yapma yeteneklerini sunuyor Farklı internet bağlantıları genellikle tamamen farklı proxy sunucu ayarlarını gerektirir ve elle onları değiştirmesi için gerçek bir ağrı var. Proxy Switcher tam özellikli bağlantı yönetimi çözümü sunuyor.


Özellikler :
Doğum · Proxy ayarlarını değiştir sinek 
· Otomatik proxy sunucusu anonim sörf için anahtarlama 
Internet Explorer, Firefox, Opera ve diğerleri ile · çalışır. 
· Esnek vekil listesi yönetimi 
· Proxy sunucusu uygunluk testleri 
· Anonim proxy sunucu listesi indir
 Proxy Switcher tüm için anonim tarama ihtiyaçlarını. Bu, çeşitli siteler sınırlama getirip her türlü önlemek için de kullanılabilir. Be bu indirme miktarını sınırlayan bir indirme sitesi. Daha sık Proxy Switcher sağlar anonim tarama özellikleri mağlup olur değil daha -. Veya video sitesi belirli bir ülkede sadece çalışır , üstüne elle proxy ayarlarını değiştirmek için kullanılır eğer Proxy Switcher çok daha hızlı onları değiştirmek için bir yol sağlar ve kolay.

Sohbet chat sohbet odalari chat odalari muhabbet mobil sohbet mobil chat

0 yorum:

Yorum Gönder